fredag 17 februari 2012

Minnas dop 2012-01-21










Minnas dop brev bättre än vad vi annat, vi kände att vi hann umgås med våra gäster. Vi hann inte prata många ord med alla, men vi kände att vi nog hann prata med alla i allafall :) Detta tack vare all hjälp vi fick, innan, under och efter dopet!

Marina och Svea tog tåget hit en dag innan Per, å tur var väl det. Annars hade vi nog varit utan doptårta, jag hade beräknat lite fel i min SP, vilket gjorde att vi hade ett h*lvete att få ihop tårta, men tackvare Marinas hjälp gick de tillslut, och resultatet blev kanon fint!

På fredagen anlände Per men även, familjen Grosberghaugen. Det var första gången de skulle få träffa Minna. Huset var full 5 ungar och 6 vuxna, ja ni kan ju tänka er :) Men mysigt hade vi, och ganska stressigt med alla förberedelser ;)
På fredag kvällen var det dags att åka upp å duka i lokalen och även förbereda med att lägga upp en del kött på uppläggningsfat. Vilket Bosse och Lisbeth fixade kanon :)

På själva dopdagen var vi ganska taktiska, dopet skulle vara vid 12, så vi såg till att Minna åt klockan 11, tror ni att de hjälpte? Nä, hon åt under hela tiden i kyrkan, så många kort med flaskan och handduken i högsta hugg =)

Hon fick så många fina dop presenter! Tack till alla som var med och gjorde hennes dag så fin och tack för allt hjälp med allt!

1 kommentar:

  1. Å så många härliga nya innlägg och bilder :)
    <3 <3 <3

    Stor kram till er alla!!

    SvaraRadera